Geïnspireerd door Charlie Chaplin, Buster Keaton, Dikke en de Dunne, films en cartoons in stilte, heeft Kevin zijn eigen komische mime stijl gecreëerd waarbij hij (panto)mime, slapstick, dans en comedy combineert!

Kevinski’s journey: 
De stille maar expressieve Kevinski houdt ervan om verschillende culturen te ontdekken en gaat de hele wereld rond.
Van stad naar stad om de eindeloze mogelijkheden van zijn ervaring te laten zien.
Met zijn eigen kunstzinnige manier van deze reis nodigt hij jou uit op een hilarisch avontuur.
Mimespeler Kevinski arriveert met zijn acts in vele landen en ontdekt hij daar de speciale bijzonderheden op zijn komische manier.
Ontmoet Kevinski bijvoorbeeld als een hilarische Ballerino in een tutu in Rusland, of kom hem tegen in Frankrijk, waar de liefde het publiek letterlijk meeneemt op avontuur of zelfs China waar hij de kungfu meester is en zijn Nunchaku wapens over het podium heen vliegen.
Reis samen met Kevinski en ontdek, verwonder en doe mee!
Kevinski deelt graag zijn wereld, zijn reis met jou!
.
Chaplin’s zijn moderne tijd in 2021:
Iedereen kent Charlie Chaplin wel.
De vrolijke snuiter die met zijn zwarte bolhoed, zijn wandelstok, een bijzonder loopje en een snor allerlei verschillende avonturen beleefd
Maar wist je dat Charlie Chaplin zijn personage eigenlijk de ‘Tramp’ heet terwijl dit werd gespeeld door Charlie Chaplin?
Zijn personage de ‘Tramp’ werd bekend door de non verbale taal die iedereen kon verstaan, de pantomime.
Maar niet alleen daardoor!
Dit kwam ook doordat hij toenmalige herkenbare situaties op de hak zette en de maatschappij op een ludieke manier uitbeeldde.
Kevinski is geen imitator van Charlie Chaplin maar de rol ‘The Tramp’ wordt door Kevinski gepresenteerd en op zijn manier geïnterpreteerd om het dagelijkse leven op een grappige en poëtische manier van 2021 uit te beeldden.
Dus wat zou er gebeuren als Chaplin in 2021 op het tonele verschijnt?
Pictures by: Tim Becker – www.naturundtiere.de
.